ru
Корзина пуста
Регистрация
Вход

Швидкоз'ємний фронтальний навантажувач на трактор GENERAL X

Швидкоз'ємний фронтальний навантажувач на трактор
GENERAL X


Швидкознімний навісний фронтальний навантажувач GENERAL X – це універсальний помічник у будь-якому господарстві, що перетворить ваш трактор повноцінну машину для навантаження та транспортування будь-яких видів вантажів, планування ґрунту та розчищення території . Наш фронтальний навантажувач пройшов випробування на міцність і надійність, має міжнародну сертифікацію якості та гарантовано витримує навантаження до 2000 кг і дозволяє завантажувати єврофури будь-якої висоти ! Його установка на трактор та підключення до його гідросистеми займають лічені хвилини – і він відразу ж готовий приступати до роботи!

Головні переваги

- Унікальна конструкція та копіруюча система навантажувача, яка дозволяє завантажувати причепи до 5 м у висоту сипучими вантажами без прокидання!
- Рівні стійки для установки навантажувача на трактор, підрамні тяги до задньої осі та стягуючий гвинт на стрілі , завдяки чому все навантаження зміщується на центр трактора та створюється додаткова жорсткість усієї конструкції, що повністю виключає можливість поломки вашого трактора та забезпечує максимальну надійність в експлуатації!
- Виготовлений із першокласної сталі з товщиною стінки до 30 мм
- Надійна та якісна імпортна гідросистема зовнішнього типу
- Потужні гідроциліндри з 50 мм штоком із ШС підшипниками , що стабільну роботу на нерівній поверхні та захист стріли та гідроциліндрів від поломки.
- Змінні втулки та пальці з прес-маслянками
- Можливість зміни та встановлення різних видів ковшів та обладнання
- Джойстик для комфортного та простого керування навантажувачем (дод. опція).